måndag 31 maj

Nu har jag haft ett långt uppehåll hårifrån, dåligt av mig men skönt :P
Helgen tillbringades i Långshyttan, på fredagen grillade vi regnbåge uppe hos Oscar med han, Evelyn, Frida, Jesper, Jag och Jimmy.. Pojkarna var duktiga och gjorde maten medan vi tjejor satt inne och spelade ölspel ;) Maten vart iaf suveränt god, det gjorde ni bra. :)
Brukets dag, alltså lördagen som jag har sett fram emot så mycket vart sådär.. Hade nog förväntat mig för mycket som vanligt.. vädret var värdelöst men vart som tur va bättre mot eftermiddagen och på kvällen var det svinkallt! Bruketsdag kommer nog aldrig bli så kul som de va 2008 igen.. Men bra sällskap hade jag som tur var :)
Hela kvällen spenderades i Jessicas bil tillsammans med Henne, Evelyn, Frida och Camilla H :) Det var både trevligt och varmt och skönt :)
På söndagen vart det självklart finare väder så när jag kom upp ur sängen så gick jag ut och satt mig i solen, jag fikade med Jimmys mamma, pappa och Annelie medans Jimmy själv låg och sov.. veklingen min :) han sov till halv 4 ungefär.. Sen åkte jag med en klasskompis hem till Dalen igen.

Idag har jag bara vart i skolan och inte gjort så mycket, Jag och Anna S vart fotade till den nya skoltidningen.. pinsamt. Just nu gör jag ingenting, har nyss vart nere och pantat burkar.. haha. Ska välm försöka göra iordning lite här hemma och ute på gården till imorn när klassen kommer och grillar och myser :) Äntligen student vecka! Men jag vill inte ta studenten! Jag kommer böla som en gris!

Nu ska jag ta mina chips och gå ut och sätta mig i kvällssolen en stund och njuta!


Långtur

Hela dagen har Jag, Janne och Jenny och Putte varit ute och kört, det vart en lååång tur idag. Vi åkte ca halv 9 imorse och kom tillbaka ca halv 5 det vart 37,5 mil tror jag Janne sa.. Älvdalen - Malung - Vansbro - Borlänge - Rättvik - Mora - Älvdalen ;) Så nu är jag rätt trött, somnade ju onödigt sent igår också.. inte bra, men svårt att somna själv ju..
Nu måste jag fixa klart ett arbete som ska lämnas in imorgon..

Deprimerad student

Har kranteori i skolan just nu, har massor att plugga på egentligen men usch vad drygt det är! Ska ut och brumma lastbil hela förmiddagen imorgon så jag hinner inte plugga på då häller.. känns sådär att åka ut och åka en hel förmiddag, jag vill ju vara med klassen allt som går nu dom sista dagarna! Men det är ju kul att åka ut och köra också, och det är ju viktigt nu så att jag får mitt E kort. :)
Nu är det ungefär 2 veckor kvar i skolan, jag hoppas det kommer bli 2 bra veckor! Fan, jag vill ha kvar min underbara klass jämt och hela tiden! Just nu känner jag mig inte allt för lycklig.. ganska deprimerad faktiskt. Bläääää! Men jag får se fram emot en förhoppningsvis lyckad och skit kul helg i Långshyttan med dom bästa! och sedan en kanon kul "student vecka" :D hihi.

Måste försöka göra något nyttigt nu och bli på bättre humör.. Ska ringa älskling snart också :) Godnatt!

Fick föresten en klipptid den 2 Juni, SKÖNT! Klipp och färg :)

Måndag 23:41

Skolan var rätt lugn idag, vi ska göra ett eget företag och det går inte så bra.. typiskt. Fruktansvärt äcklig mat var i skolan idag också, så vi åkte ner till östängs och åt glass på fikat istället, eller jag gjorde det iaf för att bli mätt ;) hihi, men gott var det iaf! Efter skolan åkte jag och Johanna till Mora och shoppade loss ;) så nu har jag äntligen massa sommarkläder och skor! Skönt! När vi kom hem så åkte vi upp till Johanna och tog en varsin häst och red en långtur, helt Underbart kul! Älskar det. :)
Men nu ska jag ta och lägga mig och sova så jag orkar upp till skolan imorn.. ska prata med älsklingen en stund också :) Godnatt!


söndag

Det blev en lugn söndag med en skön sovmorgon, har inte hänt mycket alls idag faktiskt. Det vart en snärtvända till Malung för att hämta lite bildelar åt pappsen, sen åkte älsklingen hem :( så då åkte jag och hälsade på Johanna en sväng :)

Just nu längtar jag bara till nästa helg.. Jag saknar redan Jimmy och så är det ju brukets dag ;) hoppas på en riktigt kul helg!
Men jag tror det är nyttigt att vara ifrån varandra lite.. vi har ju trots allt i princip varit sambos i 2 år nu ;) så det är bara bra om vi får sakna varann lite. :)

Nu ska jag kika på Wallander och sen får vi se om jag kan somna ensam ikväll..

Ved och fint väder

Klockan ringde klockan sju imorse igen, snoozade till halv 8 ungefär sen var det bara att kliva upp, äta frukost och sedan åka till torråsen. Har plockat och staplat ved hela dagen och Jimmy har sågat träd.. Snacka om att jag kommer ha träningsvärk i flera dagar efter det här! känner mig redan stel i hela kroppen. Härligt med fint väder hela dagen iaf, synd att det blev mulet på vägen hem..

Nu ska jag åka och handla något gott och sen se på någon bra film :)


Fredags kväll

Sitter ute i den sköna kvälls solen just nu, vi har nyss haft lite kalas för kicki som fyller 50 år idag! Så just nu är det massa folk här, trevligt! Det har varit en finfin dag idag, riktigt varmt har det varit! Underbart!
Skoldagen idag började med lite lastbilskörning, nu är det inte många gånger kvar man får köra med skylten på! Lite läskigt, men jag måste verkligen jobba på nu inn i det sista om jag ska få mitt sista kort ;) Hela eftermiddagen stannade jag och Johanna kvar i skolan och gjorde TK, det går ganska bra nu! Jag kommer fixa det där. Tiden går fruktansvärt fort nu, nu är det endast två och en halv veckor kvar! Blä! Separationsångest...

Nu ska jag gå och umgås lite till innan alla börjar åka hem igen, ha en trevlig fredagskväll!

23:39

Det blev inge fotbollstittande, så vi 4 åkte och letade fiskeställen och pojkarna fiskade lite. Jag och Johanna köpte med oss lite godsaker så vi skulle ha något att göra medans dom fiskade, men vi tröttnade rätt fort endå och tog Jimmys bil och åkte hem till Johanna en sväng och studsade studsmatta ;) På vägen dit mötte vi Anna också så hon hängde på :) Sen runt 9 ungefär åkte vi hem till mig och åt tacos.. som pojkarna var så duktiga och gjorde, mycket gott! En mycket trevlig kväll om jag får säga. :)

Nu ska jag sätta på något bra program från internet åt älskling, själv ska jag sova! Godnatt!

jobb

Kom nyss hem från skolan, hela eftermiddagen har syon pratat och gått igenom olika saker.. Rätt långtråkigt! Men nödvändigt! Snart är det verkligen slut på skolan på tryggeheten, snart är det verkligen dags att söka jobb och ta eget ansvar över ett riktigt jobb! Det känns lite nervöst, men det är något som man måste göra och alla har ju varit nybörjare, eller hur?
Igår fick Jimmy reda på att det inte fanns något mer jobb så nu är han ledig, undra om han och jag ska sätta oss och söka lite jobb nu idag eller imorgon.. För jag behöver ju också snart ett jobb, usch.. det där med jobb är jobbigt ;) Jag hoppas verkligen att Jimmy hittar ett riktigt jobb nu, som han trivs med!
Just nu sitter jag och väntar på att Jimmy ska komma hem från Mora, han har varit där för att köpa blommor till Kicki som fyller 50 år imorgon! Som tur är så är han redan påväg hem, för jag är hungrig! Fast jag är alltid hungrig. :) Efter vi har ätit så hoppas jag att vi ska hitta på något med Johanna och Klas, det var länge sen nu och det är Inte Okej! Jag tror att Klas skulle spela fotboll så då blir det att kolla på det :)

Nej, nu tyckte jag att jag hörde Jimmy´s bil rulla upp på gården så nu blir det mat!

Onsdag 18:37

Nu har jag nyss lagat mat och ätit, idag blev det ost och skink sås och makaroner, min nya favorit ;) enkelt är det också! Perfekt för mig.
Imorse hade vi prov direkt på morgonen, det gick skapligt bra iaf, sen på eftermiddagen kom det en tant från arbetsförmedligen och pratade, hon pratade bara skit haha! Bara enmassa helt onödiga saker som liksom inte var riktigt nödvändigt för just oss att veta, men jaja. Gjorde även lite mer TK efter skolan, det går inte bra för mig! Fan! Jag bara MÅSTE fixa det där NU! Nåväl, nu hoppas jag på en liten promenad om vädret tillåter..

Ha en trevlig onsdagskväll!

18 maj 18:46

Dagen började med att jag försov mig, men jag hann till skolan i tid endå som tur var. Hela förmiddagen i skolan hade vi redovisningar usch jag hatar redovisningar, men det gick bra ändå, i min klass behöver man inte bry sig så mycket.. alla gör bort sig endå! ;) Eftermiddagen var rätt slapp, gjorde lite TK en stund vilket jag verkligen måste få klart nu!
Efter skolan gick jag hem och tog det lugnt en stund, sedan var det bara att ställa sig och göra lite mat.. Tacopaj stod på schemat idag det var inte alls så svårt att göra, en baggis! Supergott vart det!

Nu ska jag ta mig lite tid och sätta mig ner och träna på till provet vi har imorn! Uscha.. Sen blir det nog en lång promenix! Hejsvejs!

22:18

Det blev massor av goda och helt perfekta kakor, det är första gången på länge som jag lyckas när jag ska baka! så nu är jag stolt över mig själv. Plus att jag har varit ute på en långpromenad nyss, sedan tränat lite mage och rumpa! = ännu mer stolt! :D det känns så skönt efteråt när man vet att man har gjort något, jag brukar göra absolut ingenting efter skolan annars..

Nu ska jag bara blåsa håret sen lägga mig i min sköna säng tillsammans med min bästa! :) Godnatt!


Måndag!

Måndag igen, nu är det absolut inte många veckor kvar i skolan.. tre veckor! ungefär, om jag har räknat rätt vill säga. Det är helt ofattbart att JAG snart tar studenten! Om två veckor är det bal också, men den har jag bestämt mig för att inte gå på :) Det är brukets dag i Långshyttan samma helg, och det vill jag inte missa! Jag är hällre där och umgås med dom jag tycker bäst om! :)

Idag har det vart riktigt härligt väder ute, så direkt efter skolan skyndade jag mig hem och satte mig i solstolen! Satt där en halvtimme kanske, fy vad varmt det var! Men lite färg fick jag allt!
Nu ska jag låna bilen och åka ner på ica och handla lite ingredienser, för här ska bakas kakor! Maizena kakor, tror jag visst att dom heter :) Fick receptet av Susanne (Jimmys mamma) skitgoda kakor!


15 maj

Torsdagskvällen spenderades som sagt med Evelyn och Frida det var riktigt mysigt, vi gjorde upp en eld och satt och myste med marshmallows stavas? lite gott att dricka och så grillade vi Evy´s två abborar hon fick dagen innan! Det vart riktigt gott, sen fiskade vi lite också men det var inte en enda fisk som var vaken och hungrig ;) haha. Lite senare kom Jimmy också och fiskade lite, det gick inte så bra det häller.. självklart tappade han sin mobil i vattnet, det var 3:e mobilen som gick sönder eller försvann på 2 år :P otur! Runt midnatt tröttnade vi iaf och gick in, spelade wii ett tag sen åkte Jimmy hem, jag stannade kvar med Evy och Frida tills fyra på morgonen, tiden gick verkligen fort där! Plötsligt började det bli ljust ute.. haha. Tack för den kvällen iaf Tjejor :)

Igår vart det en vända på kupolen, hittade en mascara och en tröja. Sen hem en snabbis och äta sen hämtade vi lillebror på tåget, han ville komma hit och följa på drifting så det fick han väl. Sen vart det filmmys hos Oscar med Evelyn och vi :)

Idag skulle vi egentligen på drifting som skulle ha vart i Hedemora, men det vart tydligen inget.. Så vi drog till Falun på street race istället. Sen har det just inte hänt något mer idag, förutom att det har varit riktigt härligt väder!

Nu har jag ingen mer ro att sitta här, funderar på att ta en cykeltur runt hynsta eller nåt.

Fiskar på den stora stenen.Evelyns två abborrar.EldenRensa fisk och mysa :)

Bilder från "fiske, grill och mys tjejkvällen" :D Med Evy och Fridis :)

röd Torsdag

Hitta på något skojj med Evy och Frida idag, medans pojkarna ska vara tråkiga och lana och/eller vara i garaget..
Annars händer det inte så mycket, fiskade en sväng igår Evy fick två stora abborar Frida fick två små mörtar och när jag tog i spö´t så så slutade det vaka och allt! Haha :D
Nu ska jag försöka hitta på något en stund :)



Jag tänker inte ta någon skit, jag är tänker bara vara mig själv och skita i vad andra tycker och tänker!

dålig dag?

Måste säga att jag är väldigt trött på precis allt och alla nu. Jag vet helt enkelt inte vad jag vill, eller vad jag ska göra. Jag önskar livet var lite lättare, men nejdå inte när man heter Camilla Staffan. Och dessutom bor i skvallerbyn Älvdalen och går i en skola med sveriges värsta skvallerbyttor i. Jag hatar fördomar.

När jag inte är lika arg och ledsen längre så menar jag nog inte allt jag skriver, jag tycker ju faktiskt om Älvdalen. Men kanske inte direkt alla människor i denna lilla fina by. hmmpf.

Annars har det inte hänt så mycket idag, gjorde klart mitt CV och personliga brev. Imorgon ska vi ha en anställningsintervju på skolan, bara för att få testa hur det går till. Intressant och nervöst..
Ikväll hoppas jag på en glass på östängs igen, det vart en igår också :) hihi, nyttiga Camilla? Nej. Skit samma, jag ser ingen anledning till att bry mig häller. Det känns ärligt talat som jag skiter i allt just nu, hur jag ser ut och vad folk tycker och bla bla.. Jag duger väl som jag är? Jag vill vara mig själv, glad och sprallig! Inte behöva tänka mig för hela tiden, vafan lev livet medans man kan!

Det vart ett väldigt blandat och sulligt inlägg men, skit samma!? haha ;)


Bild från idag.

Testa att tippa med lasbil


Vi fick testa hur det känns att tippa med lastbil :)

Måndag 10 Maj

Idag har vi varit i falun (inte borlänge) med lastbilarna på halkbanan hela dagen! Det har varit någon slags utbildningsdag för oss som ska bli yrkesförare, som det är varje år för de som går sista året. :) Det har varit en bra dag faktiskt. Jag hade ställt in mig på att få sitta i en buss och slappa heela vägen till och från Falun (förutom mellan mora och älvdalen då jag visste att jag skulle köra en lasbil) Men neejdå, då var det inte tillräckligt med lärare som skulle följa med så det var ingen som fick övningsköra ner, så då fick jag lov köra hela vägen till Falun, och sedan hem igen! Men jaja, det är ju kul trotsallt.. förutom att jag verkligen var skittrött på vägen hem! :P

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, som vanligt, usch. Blir väl teve som vanligt tills det är sovdags..
Men nu ska jag iaf förssöka ta mig ner och hänga upp en tvätt, tråkigt!
Jag önskar er andra en bra måndagskväll! eller nåt. Hejj!

Insidan kan göra dig snyggare, men även fulare! Så sant, så sant!


Förresten! Bilder från dagen i falun kommer senare idag! hoppas jag.

Kväller

Jag är riktigt irriterad just nu! Jag verkligen hatar dig ibland, du är likadan hela tiden, Jämt! Utåt ska du vara så jävla glad och snäll, men hemma slappnar du av och blir hemsk!  Och det värsta, det värsta är att jag ser ditt äckliga beteénde i mig själv ibland! Usch!

Men hur som helst, jag och älskling var iaf grillmästare idag. Grillat är verkligen gott, helst med en stor sallad med fetaost till! mmums!

Nu ska jag snart mysa lite med kex och brieost, men först göra klart för imorn. Ska upp tidigt och åka till Borlänge (tror jag) med skolan, hoppas det blir kul! Det är mycket i skolan nu på slutet, men jag trivs ändå bäst när jag är i skolan.

Nej nu ska jag försöka få något gjort. Godnatt!


Söndag

Ja vart ska jag börja..? I torsdags va det student fest i wäsa som sagt, det var riktigt kul! Dagen efter i skolan stod självklart lärarna beredda med ett blåstest i högsta hugg, haha! Våra underbara lärare ;)
På tal om studenten.. JAG VILL INTE! Jag kommer sakna klassen nåt så fruktansvärt! Är jag ensam om det?
Min underbara klass! Det får blir klassfest minst en gång i månaden :) haha.

Nog om det, helgen har gått fort.. Igår åkte vi till rättviks marknad och jag shoppade massvis med strumpor som vanligt, och en ny piescing :) Efter det åkte vi till Leksands kyrka där kusin Karolina konfirmerade sig, vi hann inte se så mycket i kyrkan men efteråt vart det fika i Hjortnäs med presenter osv :) Det var trevligt, det är alltid lika kul att få träffa kusinerna och fastrar och farbröder och kusinbarn osv osv. :) Sedan har det inte hänt så mycket mer den här helgen.
Idag har varit en slappis dag, har handlat lite bara och ikväll blir det grillning :) gött!

Skriver senare, pussssssssss!



Karolina och Emilia

Karolina och Emilia, utanför kyrkan :)

Uppdatering

Nu var det sådär länge sen jag skrev igen, men i helgen hade jag inte tid och igår hade jag verkligen ingen lust efter att ha setat och skrivit en uppsats på 4 sidor.. Men nu äntligen!

Helgen:
Fredagen var jag i skolan som vanligt till kl 11, sen följde jag med Jenny hem till Orsa och färgade hennes hår. Det vart finfint. När Jimmy slutade vid 3 (han fick sluta tidigare) så tog vi med lillebror Jimmie och käkade pizza, sen skjutsa hem honom och samtidigt hinna säga hej till familjen en snabbis. Sen bråttombråttom till Långshyttan där vi firade våran valborg tillsammans med Evelyn, Oscar, Frida, Jesper, Camilla H  mm. mm. När vi äntligen kom fram vart det snabbdusch för Jimmy sen cykla ner på bruket där alla var, det vart en trevlig kväll med fint sällskap!
På lördagen vaknade jag med väärldens nackvärk! Jag kunde INTE förstå varför, och det konstiga var att alla andra jag hade umgåtts med kvällen före också hade ont i nacken, föruton Evelyn. Hmm, efter att ha funderat på det ungefär hela dagen så kom jag på varför vi hade sån nackvärk.. Mestadels av fredagskvällen ängnade vi nämligen på dansgolvet, vi vart även väldigt poppis bland småbarnen som också tyckte att det var väldigt kul att dansa :) men nackvärken berodde iaf på  all "headbanging" eller hur det stavas/heter? hehe. Vi hade riktigt kul!
Söndagen hände det inte mycket, en snabbvända till kupolen sen hem till dalen.

Igår hade vi som sagt nationella prov i svenska B, uppsatsskrivning. Jag vet inte hur det gick än men ett G hoppas jag på iaf. Sen efter det så liftade jag med Daniel till mora, han skulle ändå till Jimmys jobb och hämta däck så jag hoppade av där, sen vart det shopping av kläder till 50-60-70-tals festen som är på torsdag! Skojjigt!

Nej, nu måste jag testa kläderna jag köpte och även sy om dom lite, spännande! Jag längtar tills torsdag!

Puss!

RSS 2.0