2010-04-29

Igår var en lång och jobbig dag i Grängesberg, det blåste och var kallt och så var det många timmar på en buss. Men lite kul var det att kolla när alla tävlade, tyvärr så vann vi inte. Men en tredjeplats tog vi iaf ;) det var bra, tyckte iaf jag.

Idag har jag bara vart i skolan hela dagen, vi håller fortfarande på med förberedelser inför nationella prov.. det går inte så bra, jag kommer ingenstans och imorgonbitti är det redovisning. Det betyder att jag måste göra klart resten hemma, vilken inte kommer gå bra. Det ska inte bli kul att redovisa om "relationer" inför min klass :P haha. Men, det får gå som det går, det är inte så noga ;s bara det är en redovisning, det viktigaste är på måndag.

Jag måste bara säga att jag älskar torsdagar! Då vet man att man bara behöver gå upp tidigt EN dag till och sen är det helg! Det är en härlig känsla, speciellt nu på våren, jag vet inte varför! Och imorgon är det Valborg, jag hoppas på en lyckad kväll med bra vänner! I långshyttan :)

Nu ska jag bara vänta på att Jimmy ska komma hem, sen låter det som om det blir grillning för våran del, vilket jag hoppas på! :) Med Klas och Johanna! Hoppas jag! :D


Ha en bra torsdag kväll!


en tisdagskväll

Det vart en liten cykeltur på kvällskvisten med Johanna, Klas och älskling fast Klas åkte rullskidor :) Sen vart det glass på östängs som belöning, för att vi var så duktiga :D det var mumsigt, den här sommaren har jag bestämt att jag ska smaka exakt alla smaker på glassen som finns på östängs, jag måste ta nya smaker varje gång jag är där! så att det inte blir som vanligt, samma smak varje gång.

Men nu ska jag göra iordning för imorgon, sen lägga meg bredvid min varma älskling och kolla på ett program av det okända.

Jag älskar min Jimmy,
du och jag mot allt!

Godnatt!

2010-14-27

Nationella prov.. jag fattar ingenting av det, det handlar om relationer tex. familj, vänskap, kärlek, släkt osv.. jag vet ingenting om något av det så jag vet inte vad jag ska skriva, det är svårt! +att det ska redovisas inför klassen sen, inte kul!

Imorgon åker hela klassen och tvåorna till Grängesberg och kollar på tävlingar, Daniel och Tobias ska tävla. Jag är inte helt säker på vad man gör för olika grenar men, tex. backa med släp och krankörning av olika slag mm. Jag säger lycka till till er, det skulle vara kul med en seger från Älvdalen i år igen. :)

Nu ska jag vara duktig och hänga upp tvätt och även lägga in en ny tvättomgång! Sen städa rummet en sväng och efter det ska jag sätta på lite kaffe lagomt till Jimmy kommer hem från jobbet, så han blir glad på mig :) För han är lite ledsen på mig idag, men det löser vi! Alltid.

Jag skulle inte va nånting om du inte fanns!
Jag älskar dig Jimmy
!


2010-04-26

Lördagen slutade bra trots allt, grillning och firande av Oscar, riktigt lyckat! Måste säga tack för den kvällen, alla som var där :) Och även Jimmys "magsjuka" gick över så han fick skjutsa lite där på natten. :)

Idag har vi börjat med nationella prov svenska, i skolan.. det gick riktigt segt! fattade ingenting, har verkligen ingen lust med sånt seriöst skolarbete nu :P haha. Så det blev inte allt för mycket gjort i skolan den här dagen, men efter skolan så var iaf jag och Jenny duktiga och stannade kvar och gjorde TK för tungt släp :) men det gick inte heller allt för bra, så vi gav upp och fortsätter med det imorgon istället! :) och eftersom hon ändå hade tagit bilen till skolan idag för att kunna stanna kvar ett tag efter skolan så gick vi hem till mig och så klippte jag henne! ;s vi får väl se om hon ringer och grinar ikväll :D hihi.
Nej, nu ska faktiskt jag gå ner och se hur det går för Jimmy i garaget, sen blir det mys framför ett program av "det okända" på tv4 anytime. Tummen upp för det!

Puss

Lördag

Sitter hemma hos Jimmy och gör INGENTING, han har åkt på någon magsjuka eller något och jag hoppas på att klara mig från det!

Igår hade jag uppkörning för truck som sagt, och det gick hur bra som helst! Bättre än jag trodde det skulle göra iaf!
Så det känns riktigt bra! :) Alla var klara med uppkörningen runt 1-2 någon gång, så då åkte jag till Orsa en sväng och hälsade på Mormor och Morfar och gick på marknaden en sväng.. Sen när Jimmy slutade vid 4 så åkte vi direkt till Långsyttan, när vi kom dit var det massa folk som spelade brännboll för fullt! Så vi var med ett tag, sen åkte vi ett gäng till Stefan och bastade. Riktigt trevlig kväll :) Tack för det allihopa.

Idag skulle vi egentligen grilla och ha kul uppe hos Oscar fom fyller 19, Grattis vännen! :D Men.. Jimmy vart ju bakis/ eller magsjuk som jag tror att det är eftersom han spyr hela tiden! Tråkigt! :( Jag saknar min glada älskling när han bara ligger och sover och inte mår bra.. Stackars <3

Men hur som helst så åker nog jag upp och grillar och firar Oscar endå, så får Jimmy sova och vila sig bäst han vill utan att jag stör ;P hehe. Det ska nog bli kul endå, sen skulle vi spela kubb också! Roligt roligt.

Hörs sen

snart helg!

Den här dagen har bestått av truck körning, vi har fått prova på olika truckar och gjort olika övningar. Imorgon är det uppkörning! Det är speciellt en övning som är svår, resten tror jag att jag kommer klara bra :) Ja vi får helt enkelt se hur det går, jag är lite nervös! Det kommer bli en lång fredag..

Efter skolan och efter att Jimmy slutat klockan 4 så åker vi direkt till Långshyttan! Hääärligt! Inget mer jobb på helgerna, nu ska jag bara ta det lungt och ha kul vaaarje helg! ;) Ja, nej, nu ska jag göra mig iordning för kvällen och sätta igång något bra program på tv4 anytime och mysa med min älskling :)

Godnatt!


mitt i veckan

Den här veckan är vi i Mora på Jale och gör klart ADR kursen och kör upp för truck kortet, det känns bra att få klart lite kurser nu så att inte ALLT kommer den sista veckan :P Idag gjorde jag ADR provet och jag hoppas verkligen att det gick bra! Det får jag reda på nästa vecka..

Jag funderar och funderar på hur jag ska göra med balen, ska jag gå eller ska jag inte gå? JAG VET INTE! Usch.
Sen måste jag hitta en studentklänning nu, det är bara några veckor kvar :D

Idag kom Sabina hit efter skolan också det var kul, det är så sällan vi ses :) Jag älskar dig systra mi <3 Vi pratade lite och så hjälpte jag henne med ögonbrynen, det vart skitbra ;) Vackra syster!
På tal om syskon så saknar jag mina bröder fruktansvärt mycket! Mest på grund av att jag inte vet när jag träffar dom igen, det är ju skola nu och då bor jag i Älvdalen.

Måste bara säga att jag verkligen ÄLSKAR min underbara pojkvän, vad skulle jag göra utan dig :)


besviken.

Idag har det varit en lugn dag, jag och Jimmy var ner och handlade mat och lite godsaker till kvällen. Vi gjorde mat tillsammans för en gångs skull, det vart supergott! :) Sen på eftermiddagen/kvällen kom Helena hit så vi gick ut och gick en långpromenad, det var behövligt, vi hade mycket att prata om nu när det var så längesen vi träffades :)

Det är synd, synd att det har blivit så att man aldrig umgås med sina vänner längre. Jag vet inte vad som hände, det bara blev så mitt i allt som var. Jag ångrar att jag lät det bli så, man behöver sina vänner oavsett vad! Jag försöker, men har det gått för långt? Varför sviker ni bara, eller är det jag som "sviker"? Är jag för tråkig? Men vad ska jag göra då, snälla tala om! Vad gjorde jag för fel, och vad gör jag för fel nu!? Eller är jag ett hopplöst fall, ska jag bara stänga in mig hemma och sluta försöka?
Jag är besviken, hemskt besviken.

Jag känner mig ensam, så fruktansvärt ensam.

Jag finner inga ord. Besviken.
På de som borde älska mig för den jag är, jag älskar er. Familj, vänner.
Vart gick jag fel, vart var det allt gick snett?

fredag 16/4-10

Har haft en skitbra vecka, jag har haft praktik hela veckan förutom måndagen. Det har varit TOPPEN! Jag trivs verkligen på den praktikplatsen, men så ringde dom från skolan och sa att vi måste komma tillbaks till skolan nästa vecka istället för praktik (när jag äntligen trivs igen)! åh! För att vi har så mycket kvar att göra i skolan, det känns som det kommer bli jobbiga sista veckor nu.. Men det fina vårvädret gör att man orkar endå :) Härligt! Jag älskar våren!

Just nu sitter jag hemma i älvdalen och har hemskt tråkigt, vill göra någonting kul nu! Det händer aldrig någonting, det är bara jobb, jobb, jobb och skola.. sova och äta. Uuuusch! Det känns som att man bara sitter hemma och gör ingenting! absolut ingenting! Det enda som finns att göra är att bråka på Jimmy, ungefär. Vi bara nöter på varandra känns det som, det måste hända något snart! Vart är alla vänner? Jag saknar er.. Jag behöver er! Jag måste bättra mig, ta upp kontakter. 

Jag valde fel väg från början.
Smiling outside, crying inside




måndag 12/4-10 klockan 10.44

Så var det måndag igen och lovet är slut, helgen har bestått av jobb och väldigt fint väder. Synd bara att man har jobbat inomhus hela helgen, så jag är fortfarande blek efter vintern :) Men! Just nu sitter jag faktiskt ute på mormors och morfast trapp på en filt och solar ;) och skriver lite här, och kollar på andra bloggar (helst mammabloggar) jag längtar såå tills det är min tur att gå runt med en stooor mage och ha ont i ryggen ;) :)

Idag ska jag egentligen ha praktik, men jag vet inte riktigt vart jag ska/vill vara.. just nu är jag bara trött på skola/praktik och orkar ingenting! Jag vill verkligen orka för det är INTE långt kvar nu! och jag VILL verkligen ha mina körkort så kan kan få ett bra jobb sen! Så nu ska jag försöka kämpa på de sista veckorna! Jag SKA! 

Nej, usch vad gott det skulle vara med en isglass nu! Undrar om jag ska cykla ner och köpa en? Svar: Ja! Men nu först ska jag åka in till Mora och lämna en matdosa till Älsklingen som var så duktig och glömde sin hemma imorse.. haha. :)

Vi hörs
 


fredag 9/4-10

En liten updatering. Igår åkte jag in till mora för att vara med Johanna på trafikskolan, men vi satt inte där så länge.. Vi gick och fikade lite på helmers istället :) Sen gick vi på mora och kikade lite, jag hittade ett par skor, tights och underkläder.  Sen åkte vi upp på noret och hälsade på Jimmy på jobbet en sväng, han skulle testa sina nya hjul på bilen som jag hade lånat :) Jag var duktig och tvättade bilen också! Men nu är den skitig igen, på grund av det här geggvädret.. Usch. Sen kom iaf Klas också till mora efter han hade slutat jobbet, då blev det pizza till middag på järnvägskiosken i Mora :)

Idag skulle jag egentligen ha sovmorgon men jag vaknade runt 8 ändå.. det går inte att sova i den här dumma sängen :P man får fruktansvärt ont i ryggen, nacken och magen? i den här sängen. Men men, nu har jag nyss lagt i en tvättmaskin, och nu ska jag packa väskan och ta en buss till Älvdalen halv 2. Jimmy kommermed bil efter att han har slutat jobba, jag ville åka tidigare så jag får någonting gjort idag. Jag och Johanna ska ut och rida en sväng idag också :D det ska bli riktigt riktigt kul! Det var flera år sen jag red, och jag har verkligen längtat efter att rida igen :)
Ikväll får vi se vad som händer, kanske laga någon god mat och sedan mysa framför en film eller något bra programpå teven. Imorgon är det jobb som gäller! Usch, har inte jobbat på hela förra månaden, så det känns tungt att börja igen, men nu är det bara tre helger kvar sen ska jag aldrig mer städa! Känns det som nu iaf ;) hihi.
Nu ska jag gå och göra något nyttigt.

Puss

05/4-10

Har tyvärr inte så mycket tid eller ork att skriva här på bloggen, men jag försöker iaf :)
I fredags åkte Jag och ett gäng med kompisar ner till Jönköping för att gå på elmia bilmässan, det var en klockren helg måste jag säga :) med bästa sällskapet! Vi sov över i Gränna på ett fint vandrarhem nere vid sjön, en väldigt mysig liten "by" eller vad man ska säga :P På vägen hem gick vi in och kollade på polkagris tillverklingen, häftigt! Bilder kommer på mer av det vi gjorde på vägen hem! :) och även bilder från mässan :)

I lördags när vi kom hem från Jänkoping skulle vi egentligen åka upp till torråsen för att få åka lite skoter innan snön förvinner, men det blev så sent så vi stannade i Långshyttan istället :) Så det blev att umgås med vännerna där istället, lika skojj som vanligt! :)
Nej, nu ska jag gå och lägga mig och mysa med älskling som ska upp och jobba imorgon, stackarn :) Skönt med lov! Godnatt!

Jag älskar min Jimmy! <3

Puss
 


RSS 2.0