15 maj

Torsdagskvällen spenderades som sagt med Evelyn och Frida det var riktigt mysigt, vi gjorde upp en eld och satt och myste med marshmallows stavas? lite gott att dricka och så grillade vi Evy´s två abborar hon fick dagen innan! Det vart riktigt gott, sen fiskade vi lite också men det var inte en enda fisk som var vaken och hungrig ;) haha. Lite senare kom Jimmy också och fiskade lite, det gick inte så bra det häller.. självklart tappade han sin mobil i vattnet, det var 3:e mobilen som gick sönder eller försvann på 2 år :P otur! Runt midnatt tröttnade vi iaf och gick in, spelade wii ett tag sen åkte Jimmy hem, jag stannade kvar med Evy och Frida tills fyra på morgonen, tiden gick verkligen fort där! Plötsligt började det bli ljust ute.. haha. Tack för den kvällen iaf Tjejor :)

Igår vart det en vända på kupolen, hittade en mascara och en tröja. Sen hem en snabbis och äta sen hämtade vi lillebror på tåget, han ville komma hit och följa på drifting så det fick han väl. Sen vart det filmmys hos Oscar med Evelyn och vi :)

Idag skulle vi egentligen på drifting som skulle ha vart i Hedemora, men det vart tydligen inget.. Så vi drog till Falun på street race istället. Sen har det just inte hänt något mer idag, förutom att det har varit riktigt härligt väder!

Nu har jag ingen mer ro att sitta här, funderar på att ta en cykeltur runt hynsta eller nåt.

Fiskar på den stora stenen.Evelyns två abborrar.EldenRensa fisk och mysa :)

Bilder från "fiske, grill och mys tjejkvällen" :D Med Evy och Fridis :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0