HÖST

Jag bara älskar hösten! När kylan börjar komma in och man får ta fram vinterjackan och stora mysiga halsdukar och vantar.
Men det bästa av allt är alla minnen, tänk att ungefär nu (i september) fast för 3 år sedan träffades jag och Jimmy första gången! Underbart.
Puss
Groda vid Älgsjön

FRIENDS ARE LIKE DIAMONDS, PRIECIOUS AND RARE. FALSE FRIENDS ARE LIKE LEAVES, FOUND EVERYWHERE

Jobbar nuförtiden på dagis, eller jag är vikarie så det blir väl lite dåochdå men det är kul och jag trivs :) men jag vill såklart ha ett heltidsjobb, och det ska jag försöka ordna.
Jobb idag och imorgon iaf sen vet man aldrig, men imorgon ska jag försöka fixa en klipptid hos Frida på onsdagen, så jag ÄNTLIGEN får klippa bort min äckliga kalufs! får se vad jag gör förnågot ;) sen färga till någon ny färg, vi får se vad det blir! Spännande. Annars händer det väl inte så mycket spännande i mitt liv just nu, förutom funderingar på att skaffa jobb långt bort åt helvete och flytta.

En sista sak jag vill ha sagt är att; jag tänker inte slösa en enda minut till på falska människor, jag väljer att lägga min tid på det och de jag tycker om och det som gör mig glad!
Jag visste och VET ju vad ni går för, hur kunde jag tro något annat/bättre om er.

jag låter ingenting få mig på dåligt humör, speciellt inte du! aldrig.
puss ;)

alla är vi olika

Blir så trött på allt politiktjat! Alla myndiga flickor, pojkar, damer och herrar, tanter och gubbar, killar och tjejer, idioter och dumskallar får faktiskt rösta på vilket jävla parti dom vill! Att det blir som det blir beror ju troligtvis på något (!?)  alla har sina OLIKA åsikter.
Hur som helst.
Idag vaknade jag av att telefonen ringde strax före åtta, då var det brist på lärare i smedby skolan. Så idag fick jag jobba som dagis"fröken" mellan ca 9 - 13, underbart! ett till treåringar är väl för goa :)
När jag kom hem så hade Jimmy varit ute i skogen en liten sväng och på bara den stunden hade han fått ihop nästan en hel icakasse med trattisar! så gissa vad vi ska mumsa på ikväll efter träningen ;) hihi.

JAG VILL BÖRJA LEVA MITT LIV

Ojoj, jag har inte skrivit på väldigt länge nu. Problemet är att jag inte vet om jag ska ha min blogg på devote.se eller blogg.se .. Devote.se är ju mycket enklare med design och så men jag gillar ändå blogg.se mer, så jag stannar här nu. :) Men jag länkar min andra blogg här endå, ifall :) http://cmlas.devote.se/.

Hur som helst, jag har massor att skriva om egentligen men jag vet inte vart jag ska börja så, ja.
På senaste tiden har jag iaf börjat träna,  som jag har sagt att jag ska göra i flera år nu.. men nu jävlar! Äntligen är jag igång! ;) På tal om det så är jag faktiskt snart påväg ner på gymmet!

Idag har jag varit vikarie på Jonsbo i köket också, skönt att göra någonting om dagarna, ska kanske dit igen på måndag och sen fick jag jobba på fredag 1 oktober också.
Men på antingen måndag eller tisdag nästa vecka ska jag jävlaranama ta mig i kragen och leta upp ett nummer tillvarenda j*vla åkeri i hela hedemora, avesta, falun och borlänge och ringa ringa ringa! Jag ska fasiken fixa ett jobb nu och jag ska tametusan jobba som yrkeschaufför nu när jag väl är en! Hur läskig det än är i början så kommer det lösa sig! Jag kan ju förtusan!

Ja, nej. Ett jobb och en lägenhet är mitt mål i livet just nu.

På kvällens schema står det; gym, mat och fredagsmys/roligheter. ;)


Puss!

RSS 2.0