FREDAG

Är hemma i Orsa nu, kom sent igårkväll.
Dagen har spenderats med mamma, först i Mora en sväng sen hemma. Vi blev bjudna på tacos av Patrik och Kerstin ikväll, så vi slängde ihop en tårta till efterrätt ;) Sen hjälpte mamma mig att färga håret, det blev kanon!

Saknar mitt hjärta.




nya färgen.



tårtan

ha en bra kväll <3


I love you, to the moon and back

Igår vart det jobb 8 - 17 , Smedby på förmiddagen och Stjärnsund på eftermiddagen, härligt.
När jag slutade åkte jag raka vägen hem till Therese, vi åkte till Hedemora och tog en middag på donken, nyttigt värre. Sen fastnade vi framför teven resten av kvällen tills syskonen Östlund kom hem från jobbet (båda jobbar em).
När vi kom "hem" och jag gick upp till rummet så hittade jag en ros på sängen och ett kort.. älskade älskling <3

dig släpper jag aldrig,
jag älskar dig,
to the moon and back

I´m not sure I could

Forgive, sounds good.
Forget, I'm not sure I could.
They say time heals everything,
But I'm still waiting

I know you said Why can't you just get over it,
It turned my whole world around
but i kind of like it 

I'm not ready to make nice,
I'm not ready to back down,
I'm still mad as hell
And I don't have time
To go round and round and round
It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
Cause I'm mad as hell
Can't bring myself to do what it is
You think I should

Forgive, sounds good.
Forget, I'm not sure I could.
They say time heals everything,
But I'm still waiting

I really crashed and burned this time

ÅH, du ligger så jävla lågt i mina ögon nu! fan, jag gillade dig tjejen.. skarpt. men det finns en som ligger lägre, jag älskade dig, obeskrivligt mycket.


*
It got you
you can´t run. no you can´t hide
everybody crash and burn sometime
you can´t breathe. feel you can´t live

bet you wish you´d stopped and turned in time
now you´ve really crashed and burned this time..

FREEEDAGSMYS!

åh underbart! badtunna och film ikväll med underbara människor :) det kommer bli en perfekt fredagskväll, jag som har frusit hela dagen. bilder kommer! :D PUSS!

någon med anorexia som vill lära mig hur man äcklas utav mat?

hur i hela friden bär man sig åt för att gå ner i vikt när man är matberoende? jag älskar allt som går att stoppa i munnen. det enda som är positivt är att jag sällan är sugen på socker och söta saker, helst ska det vara salt riktigt salt. Jag är jämt och ständigt hungrig, eller sugen på något.. även om jag är proppmätt. jag ska göra en matdagbok, det ska få mig att äta rätt. och när den här jävla fittförkylningen har lagt sig så ska jag träna. på gym plus att jag ska ut och gå två gånger om dagen. nu har jag fan bestämt mig.

DEPRIMERAD MED STORA BOKSTÄVER

fyfan vad jag är trött på alltalltallt nu, ge mig ett liv någon! jag vill ha någonstans att ta vägen, där jag känner mig hemma. jag sitter fast, instängd, tar mig inte loss, hur fan funkar livet?

THE BLIND SIDE & I LOVE YOU PHILLIP MORRIS

Två filmer värda att se!

Myskväll

Konstigt nog blir det ofta så att jag berättar vad jag gjorde igår och inte idag, menmen så får det bli. Igår kom Jag och Hjärtat hem sent, det blev en låång dag för honom.. Först upp till jobbet tiigttidigt och sedan följa Johan och kolla på skoter, hela 9 timmar tog resan Dit - Kolla - Köpa - och Hem igen ;) Hur som helst så passade Jag och Therese på att ha myskväll när pojkarna var borta, med pizza, cola, godis och massor med filmer! bra filmer.

pissväder

Dagen igår började rätt segt men slutade hur bra som helst, underbar söndag helt enkelt. Började med att bara sitta hemma och ta det lugnt framför teven och datorn, men efter ett tag åkte vi upp till Oscar för att Jimmy skulle hjälpa honom med skotern :) Sen blev vi bjudna på kaffe hon Nisse, så vi åkte dit en sväng där vi även fick någon mirakelmedicin mot förkylning vilket jag hoppas fungerar ;) Efter kaffet bestämde vi oss för att åka upp till Oscar igen och inviga badtunnan, UNDERBART! :D Det hoppas jag vi gör om snart igen! Synd bara att jag inte tog några bilder.. det får bli nästa gång. Idag är verkligen en piss måndag, verkligen pissväder och jag känner mig hängig och bara hostar och nyser. Men senare kommer Evelyn hit så då blir jag nog på bättre humör :)

HATAR FÖRKYLNINGSTIDER

Förkylningen kom tillbaka, jävla skit säger jag bara! Ont i halsen och upp i öronen, hostar och sedan har jag ont i varenda muskel också plus feber.. inte roligt. Jag som har så mycket på gång i veckan. :) hoppas det går över fort :) Hoppas på myskväll ikväll med något gott, jag är fruktansvärt sugen på räkor.. hm. En räkmacka låter otroligt frestande, eller räksallad!

trötter

Jag förstår inte att man kan bli så trött av att göra så lite, men det är väl allt skrik och bråk antar jag :) Härligt höstväder är det iaf, så jag ska nog försöka få med mig Jimmy ut på en liten promenad nu, sen gym. Puss

nära döden upplevelse

Långshyttan igen, vaknade för en stund sen av Älsklingen som sa hejdå för att åka till Jobbet.. Själv har jag sovmorgon, börjar inte jobba förns halv ett :) skönt! Men det blir värre imorn då börjar jag halv 8.. men det går det också, allt går om man trivs! Igår vaknade jag iaf hemma i Orsa så jag åtminstone hann säga hejdå till mina älsklingar där som skulle till skolan :) Sen packade jag ihop allt och åkte till mormor där bilen fick stå och frosta av sig ända till kl elva.. jag som hade tänkt åka i tid, haha :) Men vi drack kaffe, pratade, var ute och gick en långpromenad i skogen med Sera och sedan åt vi en god grönsakssoppa hon hade gjort, trevligt. Det är inte lätt att åka bort igen när man helst vill stanna hemma ett litet tag till.. Jimmie var även snäll och bytte däck på min bil i söndags, för en tjuga.. haha. Han är gullig han :) Så när jag åkte i måndags så svängde jag för säkerhets skull in till Dan och kollade så dom satt fast och fyllde på lite luft bak. Men även om jag kollar så att allt står rätt till och kör försiktigt som bara satan så finns det ju andra idioter ute i trafiken (!) Nästan framme i Långshyttan på en väg mitt i skogen, kommer det två jävla motorcyklister och kör fort som satan. Den första ligger precis på mitt strecket (detta är alltså i en av dom skarpaste kurvorna på hela vägen) så det går ju bra, det var inge fara tänkte jag! En sekund senare ser jag min död typ.. då kommer alltså nästa idiot, MITT I MIN JÄVLA KÖRBANA! Vad fan gör jag nu?! Jo bromsar allt jag kan och ligger så långt ut i diket som bara går, ser hur han vinglar till (antagligen ett desperat försök att ta sig längre mot SIN SIDA av vägen) jag lovar, han var högst EN centimeter från min bil (en liten liten ford fiesta) så vi båda hade antagligen dött! Hur som helst så kändes det som han skulle stryka sig mot min kind, i säkert 180 km i timmen. Nää, nu ska jag duscha och äta frukost :)

Ooh it makes you wanna cry-y

du är sååå fruktansvärt svartsjuk asså!
it makes you wanna die-e
;)

Hemma

Är hemma och hälsar på över helgen, det är härligt att vara hemma!

Jag har redan hunnit med mycket och än är inte helgen slut!
Tandläkaren, sista gratis besöket..
Träffat Johanna, invigde även nya pizzerian i Dalen genom att äta lunch med bästa Johanna ;)
Myskväll med Sabina, Pappa och Kicki och missarna såklart. :)

Sen idag åker jag till Orsa igen, byter bil och förtsätter mot Leksand för att hämta lillebrorarna Jimmie och Ronnie :)
ikväll blir det nog myskväll med dom, med en film och något gott. :)

ALLA FÖRTJÄNAR KÄRLEK, MEN INTE AV MIG!

Turen börjar vända! ÄNTLIGEN! peppar peppar..


~~

Tänk att jag blir så förbannad, vissa saker bara tål jag inte!

Man går f!n bara inte runt som ett j!vla svin och gör som du gör och sen spelar så innihelvete j!vla oskyldigt DUM!
Men, synden straffar sig självt, och jag vet, att du kommer nog få så att du tål en vacker jävla dag. HA! :-)
Jag lägger från och med nu inte ner mer energi på detta, för jag VET att jag mår så innihelvete jävla mycket bättre av att umgås med de människor som får mig att må bra och framför allt GLAD. Och jag vet, att just precis DE människorna kommer att förlänga mitt liv! Bara genom att finnas till. Ni får mig att le. Och det är det bästa som finns.
Jag älskar er, alla mina små guldklimpar. Ni är guld, och jag är helt säker på att ni vet vilka ni är. Kärlek till er!


RSS 2.0